Σας δίνω στοιχεία, ως οφείλω, εσείς συνεχίστε να πιστεύετε οτι θέλετε, δεν δέχομαι όμως απο κανένα να πει οτι ολες οι αντιπολιτευσεις είναι ίδιες. Με βάση την απάντηση της Υπηρεσίας λοιπόν επισήμως:
1) Ο “νοικοκύρης” της ΔΕΥΑΣ χρωστάει στη ΔΕΗ μέχρι το 2018 327.019,00€……..Ασφαλώς τα χρέη είναι παραπάνω γιατί σκοπίμως, ενώ εχει κλείσει η χρονιά 2019 και έχουμε διανύσει 6 μήνες του 2020, ΔΕΝ μου δίνουν απάντηση για αυτή τη στιγμή. Θα δώσουν σύντομα και γι αυτό. Γιατί δεν πληρώνει ο “πάμπλουτος” Δήμος τις υποχρεώσεις του????
2) Στο Κιάτο όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει ΔΙΚΤΥΟ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ….Δεν μου δίνονται τα τμήματα αλλά με βάση την απάντηση, όταν τελειώσουν τα έργα θα παψουν να υπάρχουν…….. Και άραγε το νερό ειναι ποσιμο, ενώ περνάει απο αμίαντο???? Πόσιμο στην πηγή ναι, στη διαδρομή άραγε το ξεπλένουν τα εκατομμύρια των έργων απο τις βλαπτικές επιπτώσεις του αμίαντου????
3) Η υδροδότηση γίνεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ και ΒΕΛΙΝΑΣ. Τοσα εκατομμύρια και πάλι απο γεωτρήσεις νερό?????Τσάμπα τα παγουρίνια και οι φιέστες.
Δείτε και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα για τις οφειλές….Μάλλον μας αφορούν όλους!!!
Προκαλώ τα “παπαγαλάκια” που έγραψαν για αναπτυσσόμενη και πανίσχυρη ΔΕΥΑΣ να δω τι θα γράψουν για αυτά τα επίσημα δεδομένα.
Είμαστε και θα είμαστε εδω θεσμικά να σας πληροφορούμε για τα πάντα που αφορούν το Δήμο μας. Κάθε μέρα πιο αποφασιστικά και δυναμικά με γνώμονα μόνο την αλήθεια και το ΓΕΝΙΚΟ συμφέρον.