Επικαιρότητα

Ανεξαρτησία και Γιώτης… μόλις μας τελείωσε …

Πέραν της απίστευτης πλάκας που εξελίσσεται γύρω από την υπόθεση χρίσμα της ΝΔ στο Δήμο Κορινθίων, θεωρώ ότι σήμερα βγήκε η πρώτη πολιτική είδηση που αφορά τον Κώστα Γιώτη. Οι αποτελεσματικοί δημόσιοι πολιτικοί χειρισμοί των εσωκομματικών του αντιπάλων κατάφεραν να διαχειριστούν το σύστημα συμβούλων, ΜΜΕ κλπ με τρόπο τέτοιο ώστε η ανεξαρτησία να πάει στο καλάθι των αχρήστων και να αρχίσουν οι επίσημες κομματικές δηλώσεις που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για κομματική υποψηφιότητα όπως άλλωστε γνωρίζουν άπαντες πλην του απλού κόσμου που δεν ενημερώνεται πλήρως.

Είναι επίσης προφανές ότι στο πρόσωπο του Κώστα Γιώτη γίνεται προσπάθεια να αναδειχθεί μία σοβαρή κεντροδεξιά υποψηφιότητα που θα συσπειρώσει το διασπασμένο χώρο της ΝΔ είτε λόγω της πρόσφατης ρίξης Σαμαρά-Μπακογιάννη είτε λόγω των προσωπικών φιλοδοξιών που υπάρχουν.

Ο Κώστας Γιώτης οφείλει να ελέγξει καλύτερα το περιβάλλον του και να επιδείξει πολιτικούς χειρισμούς που θα απαντάνε αποτελεσματικά. Σήμερα υπέστη ήττα που θα στοιχίσει την αξιοπιστία της διακήρυξης περί ανεξαρτησίας. Το χτύπημα ήρθε από μέσα ενώ την ίδια ώρα ο Πνευματικός αποδεικνύεται εξαιρετικά παραγωγικός όταν … δεν μιλάει. Για την ώρα, ο μόνος οργανωμένος αντίπαλός του είναι ο αγανακτισμένος νταλικιέρης που δήλωσε ότι θα δώσει την πολιτική του απάντηση τον Οκτώβρη. Αναφέρομαι βεβαίως σε κάποιον που εκπροσωπεί κάτι διαφορετικό από αξίες και ενδιαφέρον για την αυτοδιοίκηση.

Ενδιαφέρον αποτελεί η έγκαιρη δήλωση του Χ. Κασίμη ο οποίος αντιλήφθηκε ότι οι πρόσφατες προγραμματικές συγκλίσεις με τον Κώστα Γιώτη έχουν δυσκολία ουσιαστικής πολιτικής έκφρασης.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ακούγεται πολιτικά άτοπο να υπάρχουν δηλώσεις στήριξης προς τον Κώστα Γιώτη από ανθρώπους που ως δημοτικοί σύμβουλοι ήταν συνήθως απόντες από το δημοτικό συμβούλιο. Ονόματα και ιστορία … προσεχώς διότι ο κόσμος φέτος θα ψηφίσει ενημερωμένος.

Συμπέρασμα : “Ο Δήμος μπροστά” έχει ανάγκη από άμεση και σοβαρή πολιτική δουλειά …Για την ώρα … Γιώτης-Παπαφωτίου σημειώσατε 1-1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close