Επικαιρότητα

Αμάν με αυτό το άνοιγμα των διοδίων!

Και όπου αύξηση τσούπ και η κινητοποίηση!

Σαν να ναι κίνηση αντανακλαστική, σαν το ένα να συνεπάγεται του άλλου, σαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

Ναι νομίζω αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. Και το λέω διότι αυτή η αντίδραση ουδεμία ωφέλεια έχει, ουδεμία ανταπόκριση βρίσκει. Μήπως δεν αυξήθηκαν και πάλι τα διόδια; Και τι αύξηση παναγία μου! 6οολόκληρα λεπτά! Δηλαδή η προηγούμενη κινητοποίηση, το άνοιγμα των διοδίων, η διαμαρτυρία, όλα έπεσαν στο κενό…

Πέστε με καχύποπτη αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ… προς τι όλα τούτα αφού είναι ανώφελα… και μην μου πείτε πως κανένας αγώνας δεν είναι ανώφελος. Οι αγώνες που δεν είναι ανώφελοι σταδιακά προοδεύουν, κάτι κερδίζουν… εδώ έχουμε ήττα κατά κράτος! Πανωλεθρία!

Για μια ώρα άνοιγμα των διοδίων, μοίρασμα κάποιων φυλλαδίων, παρότρυνση των οδηγών να μην πληρώσουν και… τυχεροί εκείνοι που πέρασαν στη διάρκεια της κινητοποίησης και δεν πλήρωσαν!

Την Κυριακή έχουμε μια ακόμα τέτοια κινητοποίηση στα διόδια της Νεστάνης για την αύξηση που έγινε την Δευτέρα… από πολλούς φορείς, μάλιστα ετούτη τη φορά μετέχει και το εργατικό κέντρο Αρκαδίας… ποιο το όφελος όμως βρε παιδιά;;;; δεν θα πληρώσουμε ή μήπως θα πάψουμε να κυκλοφορούμε σε αυτόν τον δρόμο;;; από τη στιγμή που τα διόδια πέρασαν στον ιδιώτη , από τη στιγμή κυρίως που η σύμβαση που υπέγραψε το ίδιο το κράτος προβλέπει αυτές τις αυξήσεις , ειδικότερα με την ολοκλήρωση των έργων, όλοι χορεύουν στους ρυθμούς που χτυπά ο δικαιούχος και διαχειριστής… τα υπόλοιπα είναι , το επαναλαμβάνω και το πιστεύω ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close