Έφτασε η ώρα των εγγράφων για τα ΚΔΑΠ

0

Η ώρα των εγγραφών επιτέλους έφτασε! Τα αποτελέσματα για τους τελικούς δικαιούχους της επιδότησης από την ΕΕΤΑΑ (δικαιούχοι βάουτσερ) ανακοινώθηκαν (διαθέσιμα στην ηλεκτρονικήδιεύθυνση:

https://web.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/results_2020/goneis_ori_select.php

Καλούμε όλους τους δικαιούχους να έρθουν
από τις 24/8 έως τις 2/9 στο «Αερόστατο της Γνώσης» (Στεφάνου 71 στην Κόρινθο, δίπλα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου) για να προχωρήσουμε τη διαδικασία εγγραφής. Προσοχή στις ημερομηνίες! Αν παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία τότε ο δικαιούχος χάνει τουλάχιστον τον πρώτο μήνα των παροχών για τις οποίες χορηγείται η επιδότηση. Το «Αερόστατο της Γνώσης» είναι αδειοδοτημένη δομή (Αρ. Αδείας: 112677/21762 με ημερομηνία 3/6/2020) γεγονός που εξασφαλίζει ότι καμία μέρα δεν θα πάει χαμένη!

Θα θέλαμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή στους δικαιούχους, που μπορεί να πέσουν θύματα παραπλανητικής πληροφόρησης ότι με βάση τον νόμο καμία δραστηριότητα που επιδοτείται από το πρόγραμμα δεν μπορεί να διεξάγεται εκτός τις αδειοδοτημένης δομής. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παραπλανητικά υπόσχονται δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες (προπονήσεις σε ομάδες βόλεϊ ή μπάσκετ ή σε άλλους συλλόγους) δεν μπορούν να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες κι αν επιχειρήσουν κάτι αντίστοιχο ο δικαιούχος του βάουτσερ θα χάσει την επιδότηση και τα χρήματα θα πρέπει να επιστραφούν (παραθέτουμε στη συνέχεια τη σχετική διάταξη διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση, στη σελίδα,27, https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/17072020_4_prosklisis_enarmonisi_ada.pdf. Επιπλέον, οι Φορείς/Δομές υποβάλλουν στην Ε.Ε.Σ.Α.Α. Α.Ε., κατά την υποβολή της αίτησης τους για την ένταξη στο Μητρώο Φορέων /Δομών της δράσης ή σε κάθε περίπτωση πριν τη σύναψη συμβάσεων με ωφελούμενες, Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία ο νόμιμος εκπρόσωπος, θα δηλώνει ότι η κάθε δομή του που θα παρέχει υπηρεσίες σε τέκνα ωφελούμενων, κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους

α) δεν θα παρέχει υπηρεσίες που δεν περιγράφονται στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του, όπως αυτό ισχύει β) δεν εξαργυρώνει vouchers σε τρίτους γ) δεν συνεργάζεται με οποιαδήποτε μορφή, με ιδιώτες ή σωματεία που υλοποιούν και αναπτύσσουν δραστηριότητες έκτος των αδειοδοτημένων εγκαταστάσεων της (ξένες γλώσσες, αθλήματα κ.λ.π.), και δ) ειδικότερα για την κατηγορία δομών Γ (Κ.Δ.Α.Π.), δεν αναπτύσσει δραστηριότητες εκτός των αδειοδοτημένων εγκαταστάσεών της (ξένες γλώσσες, αθλήματα κ.λπ.).

Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 3 της σχετικής Κ.Υ.Α., στην περίπτωση κατά την οποία τα ανωτέρω δεν τηρηθούν από την πλευρά μίας Δομής, είτε στο πλαίσιο δειγματοληπτικού έλεγχου, είτε έλεγχου κατόπιν καταγγελίας, τότε διακόπτεται η ενεργοποίηση όλων των αξιών τοποθέτησης, πραγματοποιείται άρση τις χρηματοδότησης τους έως τη λήξη της περιόδου και ανακτώνται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα τα ποσά που έχουν δοθεί έως το χρονικό σημείο άρσης της χρηματοδότησης).

Ελάτε στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ για να αξιοποιήσουμε δημιουργικά κάθε στιγμή με ένα πλήθος δραστηριοτήτων:

 • ρομποτική

 • λέσχη ανάγνωσης

 • γυμναστική

 • χορό

 • υπολογιστές

 • μελέτη

 • πειράματα

 • μαγειρέματα

 • επιτραπέζια

 • σκάκι

 • προβολές

 • θεατρικό παιχνίδι

Επικοινωνήστε επομένως άμεσα μαζί μας κάθε μέρα 9.30 με 1 το πρωί και 6 με 9 το απόγευμα για την εγγραφή σας ή κλείστε ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα.

Τηλέφωνα: 6977811341, 2741025651

e-mail: aerostato.edu@gmail.com

fb: https://www.facebook.com/kdap.aerost.1

Leave a Reply