Με το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα έναντι της Ένωσης Ιλίου την Κυριακή που πέρασε και λειτούργησε αναμφισβήτητα ως «ένεση» στην ομάδα, με ένα παίχτη του να συγκαταλέγεται στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής, τον Γιώργο Κωνστανίνου ο οποίος επανήλθε πλήρως στην αγωνιστική δράση και τον Φώτη Γεωργίου να δηλώνει παρών έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ο ΚΑΟΚ παρατάσσεται στο ΜΕΤΣ την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00, διεκδικώντας από το Παγκράτι την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο» θα πει ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Δανιήλ ωστόσο «αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού τότε η νίκη μπορεί να είναι δική μας».

Η ομάδα της Κορίνθου προετοιμάζεται με ένταση, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι, με την τελευταία προπόνηση να π ραγματοποιείται το πρωι του Σαββάτου.

Βέβαια, η ομάδα της Κορίνθου δεν έχει ν αντιμετωπίσει την Κυριακή μονάχα την ομάδα του Παγκρατίου. Στους διαιτητές της αναμέτρησης συγκαταλέγεται η διαιτητής Κωνσταντινίδου από την οποίαν ο ΚΑΟΚ έχει ήδη μεγάλα παράπονα και όχι αδικαιολόγητα, τα σφυρίγματά της προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις και καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του ματς με τον Δούκα στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας. Μένει να δούμε στο γήπεδο τα όσα θα συμβούν, το βέβαιο είναι πως οι διαιτητές δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές!

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here