Έπιπλα γραφείου: 5 tips για να βρεις τα κατάλληλα

0

Τα σωστά έπιπλα γραφείου δεν είναι μόνο μία χαμηλού κόστους επένδυση, αλλά και ένας τρόπος να εξασφαλίσεις λειτουργικότητα και άνεση για όλα τα μέλη της επιχείρησης.

Γραφεία και κάθε άλλου είδους επιχειρήσεις κατά καιρούς χρειάζονται ανακαίνιση ή έχουν ανάγκη από νέα έπιπλα.

Ο ελάχιστος χρόνος για έρευνα αγοράς στον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την επιλογή τους συχνά είτε οδηγεί σε πολύ ακριβές λύσεις, είτε μη λειτουργικές.

Το ερώτημα είναι λοιπόν πως βρίσκεις τα σωστά έπιπλα γραφείου; Δες 5 tips!

Μην κυνηγάς τις τιμές

Το πρώτο λάθος στην αναζήτηση επίπλων γραφείου είναι η επιλογή των φτηνότερων. Η χαμηλή τιμή δεν εξασφαλίζει πάντα πως θα έχουν τις σωστές διαστάσεις, χρώματα ή εργονομικές λειτουργίες για το εργασιακό σου περιβάλλον. Η τιμή ας μην είναι το μοναδικό κριτήριο σου.

Αρμονική αισθητική

Η αισθητική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αντανακλά αξίες όπως η επιμέλεια και η αίσθηση του ωραίου. Ένας χώρος με προσεγμένη αισθητική και έπιπλα που ταιριάζουν φυσικά έχει πιο χαρούμενους υπαλλήλους και φυσικά καλύτερες εργασιακές επιδόσεις. Ναι λοιπόν μην την αγνοείς είναι πιο σημαντική απ’ όσο νομίζεις!

Να έχουν αντοχή

Ναι πήρες ένα πολύ όμορφο έπιπλο και φτηνά, αντέχει όμως; Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Μία εταιρεία γνωστή στον χώρο για χρόνια εξασφαλίζει πως θα έχεις και όμορφα, αλλά και γερά έπιπλα γραφείου. Ναι είναι σημαντικό γιατί δεν έχεις την πολυτέλεια να τα αλλάζεις κάθε 6 μήνες ή κάθε χρόνο λόγω φθορών.

Να προσφέρουν άνεση

Είναι πολύ σημαντικό να είναι άνετα και να δίνουν τη δυνατότητα στους συναδέλφους και τους εργαζόμενους σου να περνούν ώρες χωρίς να νιώθουν πόνους ή πιασίματα. Αυτό το κάνει ο σωστός σχεδιασμός, οι μηχανισμοί και γενικότερα η επιμέλεια. Είναι στοιχεία που υπάρχουν και έχουν προκύψει από μελέτη και χρόνια εμπειρίας.

Να ξεχωρίζουν

Τελευταίο tip είναι να επιλέγεις πάντα έπιπλα γραφείου με ξεχωριστό χαρακτήρα που εξασφαλίζουν πως δεν είναι απλά άψυχα αντικείμενα, αλλά μέρος της ζωής σου. Σίγουρα δεν το έχεις καταλάβει, αλλά σκέψου το δικό σου γραφείο και την δική σου καρέκλα. Όσο πιο γρήγορα αποκτήσουν αυτό τον ρόλο, τόσο πιο πολύ φαίνεται πως έκανες την σωστή επιλογή επίπλων γραφείου.

Βρες τις πιο συμφέρουσες λύσεις ελληνικής κατασκευής στις ασυναγώνιστες προσφορές σε έπιπλα γραφείου στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Δρομέα. Αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Leave a Reply