Οι παραφουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ στους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες, τα παράπονα των κατοίκων και οι υπογραφές των προέδρων, δεν φαίνεται να κατάφεραν να λυθούν στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.

Οι κάτοικοι μάλιστα, της δημοτικής ενότητας Άσσου- Λεχαίου έχοντας μαζέψει 75 υπογραφές για τους τόκους που έχουν χρεωθεί στους λογαριασμούς τους, αλλά και για την διαφορετική τιμολογιακή πολιτική αφού το νερό στους συγκεκριμένους λογαριασμούς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΣΙΜΟ, δεν πήραν κάποια απάντηση, ούτε κάποια λύση..

Και αφού δεν τα καταφέραν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο να λύσουν το θέμα είπαν μόνοι τους «να πνιγούν» σε μια κουταλιά νερό.. και όπως άλλωστε μας έχουν συνηθήσει προσέφεραν πλούσιο θέαμα τσακωμών και λογομαχιών. Αυτή τη φορά όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τον εκπρόσωπο των πολιτών. Ο κύριος Χατζής και ο Κύριος Καμπούρης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, θεώρησαν πως ειρωνεύεται τον Δήμαρχο μας, αλλά όποιος έχει τη «μύγα; μάλλον μυγιάζεται»!

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός απαρίθμησε όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει στον Δήμο Κορινθίων για την υδροδότηση όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκοντας όμως αντιμέτωπο τον Βασίλη Νανόπουλο που για ακόμα μια φορά του καταλόγισε τις μεγάλες καθυστερήσεις που έχει ο Δήμος στο να ολοκληρωθούν υδρευτικά και αποχετευτικά έργα εν αντιθέσει με τα «προεκλογικά» έργα που είναι γρήγορα αλλά δυστυχώς προσωρινά..

Εν κατακλείδι, ο Δήμαρχος τόνισε πως η τιμολογιακή πολιτική δεν αλλάζει, πως δεν αλλάζει όμως κύριε Δήμαρχε όταν ο νόμος προβλέπει άλλη χρέωση στο πόσιμο νερό; Και επειδή όπως καταλάβαμε όλοι άκρη δεν βρήκε λύση θα προσπαθήσει να βρει η αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ..

Ν.Π

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here