Ένα λάπτοπ αποτέλεσμα της αγάπης των Κορινθιων

0

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου ολοκληρώθηκε σήμερα με την παράδοση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή (laptop) από τον Βασίλη Μπαλάφα στην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου.

Μέσα από τη σειρά των διαδικτυακών εκπομπών που έχει ξεκινήσει ο Βασίλης Μπαλάφας και με αφορμή τη διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης στα σχολεία, μέσω της πλατφόρμας GoGetFunding διοργανώθηκε ένας μίνι-μαραθώνιος για να συγκεντρωθούν δωρεές προκειμένου να αγοραστεί σχετικός εξοπλισμός.

Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και με το ποσό που συγκεντρώθηκε αγοράστηκε ένα σύγχρονο και ισχυρό laptop που θα χρησιμοποιηθεί από κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη ώστε τα παιδιά να μπορούν απρόσκοπτα και αποδοτικά να λάβουν μέρος στις σχολικές τηλε-εκπαιδεύσεις.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Μπαλάφας, ο λόγος της δημοσιοποίησης της παράδοσης του laptop είναι ακριβώς η λογοδοσία προς όσους και όσες συνέδραμαν ώστε να γνωρίζουν ότι η προσφορά τους έπιασε τόπο και η συνεισφορά τους θα δώσει χαρά και ένα απαραίτητο εργαλείο εκεί που υπάρχει ανάγκη. Όπως δημοσιοποιείται μια προσπάθεια προκειμένου να λάβει έκταση και να έχει τον αντίστοιχο αντίκτυπο για να επιτύχει, έτσι ακριβώς δημοσιοποιείται και η τελική της έκβαση με σεβασμό προς εκείνους και εκείνες που έβαλαν πλάτη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, κυρία Ευαγγελία Ευγενίδη, παρέλαβε το laptop και μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο θα φροντίσουν να φτάσει το laptop εκεί που πρέπει.

Leave a Reply