Επικαιρότητα

Ένας περιφερειάρχης… ονειροπόλος!

Ακούγοντας κανείς τον νέο περιφερειάρχη από το επιμελητήριο Αρκαδίας, εκεί που έθεσε το σχέδιο δράσης , τις τομές και τους στόχους της αιρετής αρχής του , ίσως έλεγε πως ονειροπολεί!

Πολλά θέλω μαζί! Όμορφα θέλω, επιδιώξεις σπουδαίες που εύλογα αναρωτιέσαι αν αναφέρονται για να τέρψουν τα αυτιά μας ή αν πράγματι είναι εφικτό όλα τούτα να γίνουν…

Πώς θ αλλάξει το κρατικοδίαιτο κράτος; Πως θ αλλάξει ο τρόπος ανάθεσης των έργων; Πως θα πειστούν να ενεργοποιηθούν οι υγιείς οικονομικές δυνάμεις και να βάλουν τον όβολό τους στην υπηρεσία του κοινού οφέλους;

Ο Πέτρος Τατούλης επεσήμανε τα κακώς κείμενα, την αδιαφάνεια στα έργα και στην υγεία, στα φακελάκια και στο «μέσον», στους νέους κανόνες που εκείνος και οι συνεργάτες του θα θέσουν!

Στο εύλογο ερώτημα «που θα βρεθούν τα χρήματα» αφού ως φαίνεται δεν υπάρχουν απάντησε πως θα ενεργοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις. Είπε επίσης πως θα εντάξει τα μεγάλα οδικά έργα στα τομεακά προγράμματα των υπουργείων και πως σε 18 μήνες η περιφέρεια θα διαχειριστεί τα απορρίμματα.

Θα πιστοποιήσει τα προϊόντα, θα δημιουργήσει μαρίνες και βιολογικούς καθαρισμούς, θα ενεργοποιήσει το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και θα κάνει πραγματικότητα το αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Δεν ξέρω αν όλα τούτα τα «θα» θα υλοποιηθούν…

Ξέρω πως όσοι βρέθηκαν στο επιμελητήριο Αρκαδίας την Κυριακή και άκουσαν το νέο περιφερειάρχη , σχημάτισαν στο μυαλό τους τη νέα αυτή Πελοπόννησο… την ονειρευτήκαν και την λαχτάρησαν… μήπως εν τέλει ένας ονειροπόλος χρειάζεται; Καλή μας εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close