Τοπικά

Ένας μικρός παράδεισος προταση για τα Χριστούγεννα στην Κορινθία 

Στο 140ό χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο Δερβένι Κορινθίας από την Αθήνα βρίσκεται ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο με το αρχαίο όνομα από τα Ομηρικά Έπη, Αλισάχνη.

Είναι έτοιμο  να υποδεχθεί τους χειμερινούς τουρίστες τόσο από υλικό εξοπλισμό όσο και από πλευράς εξυπηρέτησης του προσωπικού. Η  Αλισάχνη αποτελεί στολίδι για το Δερβένι Κορινθίας, καθώς πέραν του γεγονότος ότι είναι η μοναδική ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Δυτική Κορινθία, εντούτοις, είναι η ποιότητα της διαμονής που παρέχει και η φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού ανεβάζουν το επίπεδο του ξενοδοχείου.

Για το λόγο αυτό φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη που του αρέσει η απόδραση στη φύση μόλις μιάμισι ώρα από την Αθήνα.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το τρένο του Οδοντωτού στο Διακοφτό όπου μπορεί κάποιος να μεταβεί με αυτό στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων.

Η λίμνη του Φενεού επίσης είναι μια εκδρομή που αξίζει να κάνει κάποιος από τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο ενώ μια επίσκεψη στη λίμνη Τσιβλού κρίνεται απαραίτητη για τους φυσιολάτρες.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί ορμητήριο για πληθώρα εκδρομών είτε προς τους προαναφερθέντες προορισμούς είτε προς την ιστορική  Ζάχολη, μια μισάωρη εκδρομή από την παραλία του Δερβενίου.

Και για αυτούς που ψάχνονται με την ιστορία του τόπου φυσικά υπάρχει το αρχαίο θέατρο της Αιγείρας σε κοντινή απόσταση ενώ λίγο πιο μακριά σε απόσταση μόλις 50 χλμ προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στην Ακροκόρινθο.

Οσοι λοιπόν επιθυμείτε να επισκεφείτε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο κάντε κράτηση στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.alissachni.com/bookings/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close