ΕπικαιρότηταΤοπικά

Ένας δήμαρχος για το Ξυλόκαστρο…

Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται δημοσιεύματα σε τοπικό επίπεδο που εστιάζουν σε αυτά που συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Στα περισσότερα παρουσιάζεται ο νυν δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος να έχει απογοητεύσει τους πολίτες με τη στασιμότητα και χαλαρότητα που εμφανίζει ο Δήμος.

Απών από τις εξελίξεις και ο δήμος στον αυτόματο και ανάλωση σε κοντριίτσες.

Πολλοί οι νυμφίοι που παρουσιάζονται, πολλά και τα παραπολιτικά όμως πάντα σε χαλαρούς τόνους …

Για παράδειγμα , σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο νυν δήμαρχος Η. Ανδρικόπουλος στήριξε τη θητεία του τόσο στον κ. Ζάρρο τον οποίο και συμβουλευόταν συχνά για θέματα του Δήμου, όσο και στον κ. Μπρακούλια, οποίος διεκδικεί το Δήμο.

Οι δεξιοί που επέλεξαν τον κ. Ανδρικόπουλο , έστω και ως λύση ανάγκης στις προηγούμενες εκλογές, τον κατηγορούν για τη σύμπραξή του με την αριστερόστροφη παράταξη. Από την άλλη και ο δήμαρχος κλείνει το μάτι προς το ΣΥΡΙΖΑ αφού βλέπει ότι μόνο με ΝΔ δε βγαίνεις…Μάλιστα, πολλά στελέχη που εξελέγησαν με την παράταξη του κ. Ζάρρου δηλώνουν δημοσίως ότι σκοπεύουν να κατέβουν με τον νυν δήμαρχο.

Όσον αφορά τον κ. Μπρακούλια πολλοί του καταλογίζουν το γεγονός ότι αυτός και η οικογένειά του δεν ζουν στο Δήμο στον οποίο θέλει να ηγηθεί κάτι που για το Ξυλόκαστρο είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Ο κ. Τσιώτος από την άλλη δεν έχει τη διατηρήσει τη δυναμική με την οποία ξεκίνησε και η δημοτικότητά του παρουσιάζει φθίνουσα πορεία. Η αντιπολίτευση τα 3,5 αυτά χρόνια είναι πολύ χαλαρή. Αν εξαιρέσουμε κάνα δυο περιπτώσεις όπου έδειξε ότι θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερο δεν είχε την εικόνα του εν δυνάμει δημάρχου.

Φήμες θέλουν και μια γυναικεία υποψηφιότητα, την κ. Μπάγκα, το όνομα της οποίας εμφανίζεται όλο και συχνότερα σε δημοσιεύματα χωρίς ωστόσο η ίδια να επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε αναζήτηση είναι και ο Σύριζα για υποψηφιότητα δημάρχου στο δήμο, κανένα όμως από τα ονόματα που ακούγονται δεν φαίνεται ικανό να επωμιστεί το φορτίο κάτι που το ξέρουν στο κυβερνητικό κόμμα.

Γενικα σε επίπεδο στελεχών στην τοπική αυτοδιοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει να αναδείξει κάποιους που θα μπορούσαν να ηγηθούν ενώ σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν ότι καλό υπάρχει στη μάχη για την Περιφέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close