Έκτος MasterChef μέχρι νεοτέρας ο Πάνος Ιωαννίδης

0

Ο Πάνος Ιωαννίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία, με την παραγωγή να του ζητάει να παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο σπίτι του μέχρι να γίνει καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, αναβλήθηκε η κοπή της πίτας του MasterChef, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:00, λόγω ασθένειας του Πάνου Ιωαννίδη.

Στα γυρίσματα του Σαββάτου, ο Πάνος Ιωαννίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία, με την παραγωγή να του συστήνει να απέχει λίγο από τα πλατό.

Η παραγωγή, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό, έκρινε σκόπιμο να ζητήσει από τον γνωστό chef να παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο σπίτι του μέχρι να γίνει καλά.

Το ριάλιτι θα συνεχιστεί μέχρι νεοτέρας με τους άλλους δύο κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, μίλησε για το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι κανονισμοί του ριάλιτι λόγω κοροναϊού.

«Δεν ξέρω τι θα κάνει η παραγωγή πάνω σε αυτό, σίγουρα, πάντως, είναι υπό σκέψη να γίνουν κάποιες αλλαγές. Δεν ξέρω ποιες, δεν ξέρω πώς, αλλά σίγουρα έχει συζητηθεί κάτι ανάλογο», διευκρίνισε ο κριτής.

πηγή

Leave a Reply