Επικαιρότητα

Άκου τι σκαρφίστηκαν!

Μπορεί ο Έλλην στην καταπίεση; Μπορεί στη μιζέρια; Μπορεί στη μείωση των προνομίων του;;;; ένα ΟΧΙ θα πω μεγαλύτερο από εκείνο του Μεταξά και … δεν είναι ΌΧΙ του αέρα. Αποδεικνύεται κυρίες και κύριοι αφού οι τέχνες που κατεργάζεται όχι η πενία εν προκειμένω αλλά ο φόβος απώλειας της καλοπέρασης είναι συγκλονιστικές..

Εκείνοι λοιπόν που δεν έχουν και πολύ πληγεί, εκείνοι που δεν ψήφισαν υπερ της μείωσης των επιδομάτων τους και των αποδοχών τους, εκείνοι που πήγαν διακοπές τώρα τα Χριστούγεννα , εκείνοι που μάχονται για το καλό μας μέσα στο Κοινοβούλιο, οι βουλευτές καλέ ναι, βρήκαν τρόπο, θέλουν να βρουν τρόπο να διατηρήσουν υψηλά εισοδήματα και να μπορούν ως βουλευτές βρε αδερφέ να ζουν αξιοπρεπώς!

Πως θα γίνει αυτό; Με τη μέθοδο ΔΝΤ ολίγον τι παραλλαγμένη. Τι εννοώ; Στη μετά ΔΝΤ εποχή για να μην γίνουν απολύσεις έγιναν μειώσεις . κοινώς δεν έχουμε ανέργους αλλά έχουμε φτωχούς. Στην μετά πρόταση Ρέππα εποχή απλά θα έχουμε λιγότερους βουλευτές! 200πρότεινε ο υπουργός και έκανε και λόγο για συνταγματική κατοχύρωση. Τύψεις δεν έχειο υπουργός αφού οι βουλευτές σαφώς και δεν είναι ανεπάγγελτοι οπότε; Ανέργους δεν θα έχουμε. Ίσως μερικούς ακόμα φτωχούς αν δεν πρόλαβαν και εκείνοι να κατοχυρώσουν σύνταξη…

Ο αριθμός των 200 βουλευτών θα επιτρέψει όπως καταλαβαίνετε τα εισοδήματα να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα ίσως – ίσως και ν αυξηθούν! Σωστή σκέψη από ένα βουλευτή που θεωρεί την εκλογή του κάθε φορά δεδομένη… επειδή όμως ο λαός στις πρόσφατες εκλογές απέδειξε πως δεν χαμπαριάζει και πολύ… ας μην τις πολύ ζεσταίνετε τις καρέκλες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close