Οικιακός φωτισμός Design Plus – Μοναδικά φωτιστικά υψηλής ποιότητας


Γεμίστε το σπίτι σας με φως και παράλληλα αλλάξτε και τη διάθεσή σας! Ο φωτισμός για ένα σπίτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια για την ολοκληρωμένη εικόνα του. Από το φωτιστικό μέχρι τη λάμπα που θα επιλέξετε, ο χώρος σας θα πάρει χρώμα, στυλ και άποψη. 

Το Design Plus σας προσφέρει πολλές προτάσεις σε φωτιστικά, με ποιότητα που ξεχωρίζει.

Μερικά σχέδια που προτείνονται από τους designers, είναι:

Φωτιστικό τοίχου σε χρυσές αποχρώσεις


Ονομάζεται Coperchio Ι Gold και είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Μαζί με την συσκευασία που θα έρθει στον χώρο σας, συμπεριλαμβάνεται και λαμπτήρας LED, ο οποίος εξοικονομεί ταυτόχρονα και ενέργεια. Βρείτε το φωτιστικό εδώ.

Τα φωτιστικά τοίχου σε γενικές γραμμές μπορούν να αναπληρώσουν τυχόν ανεπαρκείς πηγές φωτισμού, ενώ παράλληλα προσφέρουν και αισθητική στον χώρο, διακοσμώντας τον τοίχο. 

Ένα από τα πιο πρωτότυπα φωτιστικά δαπέδου


Το φωτιστικό Parecchi Art House είναι μία επιδαπέδια κατασκευή που χωράει παντού, δίνοντας το πιο ιδιαίτερο στίγμα στον χώρο. Χρησιμοποιείται και σαν διαχωριστικό σε έναν κοινό χώρο αλλά και σαν παραβάν σε μία κρυφή γωνία χαλάρωσης του σαλονιού σας. Αποτελείται κυρίως από μπαμπού και ακρυλικούς κρυστάλλους και θεωρείται ένα από τα συλλεκτικά κομμάτια στην κατηγορία φωτιστικά δαπέδου. 

Ράφια τοίχου για extra αποθήκευση

Μην περιμένετε να διακοσμήσετε τον τοίχο του σπιτιού σας με κάτι extreme. Πάντα τα ράφια αποτελούν την πιο λειτουργική λύση. Τοποθετήστε στην κουζίνα σας τη μεταλλική ραφιέρα Cups ή διαλέξτε κάτι πιο minimal με το set των δύο ιδιαίτερων Speech Bubble ραφιών.

Για περισσότερες διακοσμητικές ιδέες από ράφια και φωτιστικά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και είναι tailor-made για τον χώρο σας, μπείτε στην συλλογή Design Plus. 

Δεκτές και τηλεφωνικές παραγγελίες 

Επιστροφές εντός 3 ημερών

Πληρωμές με αντικαταβολή και κάρτα

 Επιστροφή