Το είδα στην εφημερίδα…Το άκουσα στην τηλεόραση,

Τον τελευταίο καιρό ζούμε μια περίεργη κατάσταση.

Είναι κάποιες δεκάδες αυτοί που με ρώτησαν για το βιασμό της άτυχης κοπέλας, τις πιστολιές στα τρένα, την προσπάθεια να κάψουν ζωντανούς  αυτούς που έχουν βρει κατάλυμα στην περιοχή.
Μια μερίδα απαξιωμένων μέσων προκειμένου να μπουν ξανα στο παιχνίδι προσπαθούν να τραβήξουν αναγνώστες με τέτοια παιχνίδια. Ταυτόχρονα υπάρχει και το άλλο παιχνίδι.
Αυγά στον έναν βουλευτή κράξιμο σε αυτόν του άλλου κόμματος και η αθλιότητα συνεχίζεται.
Από την άλλη βλέπουμε το πόσο σημαντικό έργο προσφέρουν οι επίλεκτοί τους που ποτέ δε δέχονται επιθέσεις και έχουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας.
Ουδέποτε ενημερωθήκαμε από την αστυνομία για βιασμό ανήλικης. Ουδέποτε κάηκε ζωντανός άνθρωπος στα τρένα του ΟΣΕ.
Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες.

Και δεν αργεί η στιγμή που κάποιοι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και θα αποφασίσουν να “καθαρίσουν” τους βιαστές.  Θα έχουμε ένα ρατσιστικό παραλήρημα με μοναδικό σκοπό να πουλήσουν 10 παραπάνω φύλλα.
Οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ. Δε μπορείς να παίζεις με το φόβο των πολιτών ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη.

Με συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα γραφόμενα του site “Διαπρύσιος Κήρυξ”.
http://www.diaprisios.gr/2012/03/blog-post_2898.html

 Επιστροφή


 • Η παραπληροφόρηση έχει φτάσει σε τραγικό σημείο πια! Κατά την άποψή μου μεγάλη ζημιά έχουν κάνει τα διάφορα ανώνυμα blogs που αναπαράγουν μία “είδηση”, ο κόσμος διαβάζοντάς την παντού πιστεύει πως είναι πραγματικό γεγονός, και τελικά με το πολύ copy-paste είναι και αδύνατον να βρεις από πού προήλθε! Και το χειρότερο είναι όταν κάτι τέτοιες “ειδήσεις” αναπαράγονται ΚΑΙ στα κανάλια (που υποτίθεται ότι έχουν κάποιο κύρος) χωρίς να έχουν διασταυρωθεί πρώτα!
  Όσο για τα συγκεκριμένα περιστατικά, μακάρι να μην είναι αληθινά…

 • Το χειρότερο είναι όταν τα εν λόγω ΜΜΕ δημιουργούν URBAN LEGENDS.

 • pan kartsonakis

  Να ήταν μόνο τα ΝΟ ΝΑΜΕ Blogs (όχι ότι θα ήταν καλά) λίγο το κακό αλλά στο παιχνίδι είναι και επώνυμοι δημοσιογράφοι και μάλιστα με χρόνια στον χώρο.
  Τελικά, όπως φαίνεται, εκείνο που έλεγαν οι παλιοί εκδότες πως πουλάει, ισχύει πάντοτε. Είναι το τρίπτυχο: Αίμα, Ψέμα, Σπέρμα.
  Δεν έχουμε, σαν κοινό, αλλάξει από τότε ούτε στο ελάχιστο, μου φαίνεται δυστυχώς.

 • Θύμιο έχεις απόλυτα δίκιο. Χρειάζεται σοβαρότητα, περίσκεψη και νηφαλιότητα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας δημιούργησαν κυρίως η οικονομική ανέχεια και η παντελής απουσία του κράτους.
  Το αν θα τα καταφέρουμε είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε σαν Εθνος , σαν Λαός, σαν πολίτες όχι τόσο για εμάς , όσο για τις επόμενες γενιές που δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα λάθη άλλων….

 • Η άνοδος ή η πτώση ενός κόμματος έχει τα αίτιά του και αυτά πρέπει να πολεμηθούν. Αν η Χρυσή Αυγή έχει υποστηρικτές, τους έχει για συγκεκριμένους λόγους που άπτονται της εξαφάνισης της αξιοπρέπειας των Ελλήνων από κυβερνήσεις 40 χρόνων. Οι μετανάστες είναι ο ενδιάμεσος κρίκος που τον εκμεταλεύονται όλοι.
  Αν συνεπώς εξαφανιστούν εκείνοι που κυβέρνησαν την χώρα επί 40 χρόνια, θα εξαφανιστεί και κάθε άλλο επιχείρημα που στηρίζεται στην χαμένη αξιοπρέπεια των Ελλήνων και στην εμφανιζόμενη εξαθλίωση των.